1 år på efterskole håndboldlinje på idrætsefterskole i Jylland giver minder for evigt

Har du planer om at tage på en en af de mange idrætsefterskoler, hvor fodbold spil fylder meget hverdagen? Tager du på efterskole med fodbold som linjefag på vores idrætsefterskole, får du en masse fodboldspil hver eneste dag året rundt. Som følge heraf er det muligt for dig at forbedre dine evner på banen, hvis du får en plads på vores professionelle efterskole fodboldlinje og desuden spille på klubplan. Den nye efterskole fodboldlinje på vores efterskole i Silkeborg er således en valgmulighed der ligger lige til højrebenet for dig, der sukker efter efterskole, fodbold såvel som udfordringer.

Vil du i stedet kombinere et ophold på gymnastik efterskole med håndbold spil, er vores efterskole håndboldlinje det ideelle valg for dig. Ved at vælge håndbold som linjefag får du en ideel chance for at deltage i det fantastiske fællesskab, der er den del af et år på gymnastik efterskole helt uden at du kommer i en situation, hvor du er nødt til at sætte en stopper for dit håndbold spil. Her på vores efterskole håndboldlinje er det nemlig muligt for dig at træne håndbold på divisionsniveau i regionens håndboldklub og på det anerkendte sports college.

Vil det være dit drømmescenarie at kombinere idrætsefterskoler med rejser eller badminton? Vi vil garanteret tilbyde et oplevelsesrigt skoleår, hvor du samtidig kan lære en bred vifte af varierende undervisningsformer i fx efterskole svømning. Samtidig giver vores efterskole dig et potentiale for at komme med på sjove rejser foruden små eventyr til lave efterskoler priser. Hermed kan du træne dine evner inden for sport, idet du tager på efterskole Silkeborg.

Gå ind på vores website og find flere fakta om vores efterskole fodboldlinje og ikke mindst, på hvilken måde vi er en idrætsefterskole, som tilbyder efterskole musik eller måske efterskole boksning både i og uden for skoletid med dit medlemskab betalt. Muligheden er også gældende, i tilfælde af at du foretrækker en af de førende idrætsefterskoler med efterskole ridning og horsemanship såvel som , hvor efterskole rejser har et klart fokus.