Angående gemalens spritnye arbejde med reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, lynkoblinger, hydraulikmotor og oliemotorer

Husbonden har fundet fuldtids profession hos en super lovende og kompetent erhvervsvirksomhed, der beskæftiger sig med oliemotorer, hydraulikmotor , ht.hvht.dk/hydraulik-2/hydraulikmotor, , reparation hydrauliske cylindre , ht.hvht.dk/hydraulik-2/reparation-hydrauliske-cylindre, , lynkoblinger , ht.hvht.dk/lynkoblinger, og kraneftersyn. Hans er ganske uprøvet inden for den branche og han har ik det store kendskab til oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, hydraulikmotor og lynkoblinger endnu. Men jeg kan forstå fra ham, at arbejdskammeraterne lader til at være ganske venlige og rigtig erfarne. Så han vil nok inden længe blive bli’r mere erfaren, så han har større mulighed for at kunne assistere klienterne.

Personligt ved jeg (naturligvis) ikke en skid om kraneftersyn, oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger og hydraulikmotor. Kraneftersyn kan jeg regne ud hvad er. Det må indebære at tjekke, at en kran ik skal repareres og ikk ud af det blå risikerer at gå i stykker eller den slags. Reparation hydraulisk cylinder, lynkoblinger og hydraulikmotor har jeg derimod ikke hørt om før. Oliemotorer kender jeg også mest fra morfars oliefyr og motorbåd. Men bestemt ikke til industrielt brug.

Som I læsere forstår er det ikke moi, min mand skal gå efter at samtale med vedrørende lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre, hydraulikmotor, oliemotorer og kraneftersyn. Men situationen med at opstarte spritnyt job kender jeg, så vi snakker omkring de arbejdsdag under middagen.