Arbejdsløs jobsøgende i Allerød: Nu har jeg tilmeldt mig hos et vikarbureau Kolding.

Undertegnede har været nyduddannet og ledig i over ét år, så jeg bliver nødt til at prøve noget nyt. Så derfor har jeg kontaktet vikarbureau Kolding. Jeg er færdiguddannet inden for statskundskab, men konkurrencen er stor, og jeg har ikke meget på cv-et. Så jobs via et vikarbureau er måske vejen til, at jeg kan generere flere opgaver på CV’et og som supplement opnår spændende opgaver at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig lækkert ikke at skulle op af sengen på snevejsmorgener, men jeg savner det at komme op og få arbejdet.

Nu har jeg så tilmeldt mig, og så dukker alle spørgsmålene op: Hvor længe går der, op til at de ringer? Mon det er nok at være registreret ét vikarbureau? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad kommer jeg til at tjene i timen? Og vil jeg trives med at være vikar?

Min bedste veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Viborg, og hun har endvidere været registreret hos Vikarbureau Aalborg. Hun har har betroet mig, at hun mest skulle ud på kontorer, når de ansatte skulle på barsel, på ferie eller var syge. Jeg synes, det ville være skønt med sådan en barselstjans, hvor du jo kan arbejde hos samme virksomhed i 7-10 måneder.

Får jeg derimod en række korte ansættelser af eksempelvis nogle dages varighed er jeg lidt spændt på, hvordan jeg tackler at være ny og komme ind udefra. Du når vel ikke engang at huske navnene på kollegerne, før man slutter igen. Til gengæld ser jeg mange forskellige steder, og måske bliver de glade for mig et sted, så jeg kan blive. Det ville da være fedt.