At eje en trailer er lig med et kæmpe fortrin

Dengang jeg var ung drømte jeg om en lækker cabriolet, som jeg kunne anvende til at ræse hen ad landets motorveje i. Efter at være blevet forælder, er jeg dog godt tilfreds med, at jeg besluttede mig for at erhverve mig en solid familiebil m. fem døre, for at være nødt til at fragte familien rundt i en Ferrari ville godt nok være indviklet…! Til tider har jeg dog alligevel haft vanskeligheder i forbindelse med for lidt pladsF.eks. hvis vi har været på storindkøb i Invita og indkøbt en masse havemøbler, som skulle slæbes med hjem i huset. Den problemstilling er dog ordnet nu, da min frue & jeg har besluttet os for at købe en trailer.

En trailer er meget smart & kan egentlig afbenyttes til fantastisk mange gøremål. Jeg har erfaret, at det ej alene er i forbindelse med fragt af f.eks. møbler, at traileren kan bruges. Ifald en af ungerne skal afhentes fra skole med sin cykel, er det selvsagt en god del simplere at stille den op i en trailer i stedet for at være nødt til at binde den fast på øsen. De gange hvor vi har været ude for at have behov for at tage på genbrugspladsen, har det også været ekstremt nemt at lægge affaldet op i traileren. Tidligere var vi nemlig nødsaget til at køre adskillige gange for at kunne få alt med.

Jeg er Blandt andet af disse grunde fantastisk begejstret for at eje en trailer. Egentlig er den en af de allerbedste investeringer, vi har gjort længe, & jeg kan ganske enkelt ikke huske, at vi overhovedet har formået at leve uden en trailer…!