Besøgende på Gudenåens Camping efterlyses

Jeg håber, at andre mennesker kan bidrage i relation til at opspore guldkorn om Gudenåens Camping. Faktisk grundet at det er dagsaktuelt for mig i år efter adskillige årtiers pause. Jeg husker tydeligt den hedengangne Gudenåens Camping, men sådan set er det temmelig mange leveår siden dengang, jeg var på camping-ferie. I barndomsårene var vi hele familien på en fantastisk tur til Gudenåens Camping hver sommer. Siden hen var jeg desuden på camping og kanoture med ungdomsskolen. Det specielle ved alle camping-turene er de mange unikke minder om en tur spækket med fælles oplevelser og store udfordringer i den idylliske jyske natur. Det gælder både fra dagene på den skønne Gudenåens Camping og de idylliske aftener og nætter på teltpladser på bredden klods op ad Gudenåen. Jeg husker også den dag i dag den særlige oplevelse, dengang jeg for første gang fik chancen for at have en ferie på den skønne Gudenåens Camping.

Men faktisk må jeg sige, at det unægtelig er lang tid siden, at jeg sidst var på camping på Gudenåen på Gudenåens Camping. Siden dengang er jeg blevet færdigudlært, har fået drømmejob og endda også en skøn mand. For 3 år siden fødte jeg også vores første søn, der nu kan siges at være så forholdsvis stor, at jeg for noget tid siden gik i gang med at tænke over, om tiden var inde til tage mand og barn med af sted på kanotur på Gudenåen. I søndags traf vi den endelige beslutning over et enkelt glas vin med min mand efter puttetid. Det indebærer, at jagten nu er gået ind på en virksomhed med camping ved Gudenåen. Jeg tænker tillige, at et camping-sted med kajak- og kanoudlejning ved Fladbro/Randers eller deromkring er lige så godt. Som følge deraf vil jeg høre, om der evt. er en venlig sjæl her på bloggen, der har kendskab til Gudendåens Camping her i 2011 eller det rette sted med kajak- og kanoudlejning Gudenåen eller allerbedst kanoudlejning ved Gudenåen og Silkeborgsøerne? Det skal så vidt muligt være en udlejningsvirksomhed, der reklamerer med tilbud på en kanoferie på Gudenåen særligt til børnefamilier. Ligger du inde med et rigtigt godt link til et sted med kajak- og kanoudlejning + camping v Gudenåen tæt på Gudenåen såvel som Fladbro, så skriv en kommentar under dette indlæg, så jeg kan samle nye ferieminder fra Gudenåens Camping i selskab med min egen familie. Dermed vil jeg være rigtig himmelhenrykt, PFT.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>