Bilen vil få en ny dieselpumpe

Efterhånden er den bil, som jeg ejer, blevet otte år gammel, og i lang tid har jeg gået og tænkt på at erhverve en ny. Jeg har dog ej råd til det, så derfor tog jeg en beslutning om at købe mig nye bildele til bilen og få min ven, bilmekanikeren, til at lave den. Jeg har bl.a. netop fået mig en splinterny dieselpumpe, fordi den tidligere dieselpumpe var ret slidt, af den grund at jeg kører langt hver dag.

Betydningsfuldt er det, at de føromtalte dieselpumper har en fremragende kvalitet. Min forhenværende dieselpumpe er jo gammel, men min kammerat siger, at den derforuden er dårligt udført, og grundet det er den sandsynligvis mere medtagen, end den burde have været. Jeg har derfor erhvervet mig en af de der nye former for dieselpumper, som flere automekanikere har anbefalet.

I shoppen var der mange forskellige slags dieselpumper, som man kunne vælge iblandt. Jeg fik assistance af ekspedienten og fandt en fin, men ydermere temmelig prisbillig dieselpumpe, der kun kostede 600 kroner. Jeg havde gået rundt og regnet med at skulle spendere en del flere stakater, pga. at min gode ven, ham der er mekaniker, havde fortalt, at tilsvarende bildele som f.eks. en dieselpumpe godt kunne koste meget. Idet jeg sagde til ham, hvad den havde kostet, blev han, ligesom jeg, overrasket. Vi har tænkt os at få resten af bildelene i samme forretning, da jeg kan spare mange moneter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>