Billig lønservice, hvilken jeg personligt tydeligt føler for at advokere for

Jeg har for ca. 5 mdr. siden begyndt med mit eget selskab hvor der er nogle stykker fastansatte. Hvis man er ejerinde af egen virksomhed, er det særdeles fundamentalt med en kompetent lønservice. Egentlig har jeg fundet den bedste forretningspartner. Det pågældende er et firma der giver lønservice, og som tager sig af varetagelse af løn, tid, projektarbejder, job samt medarbejderstaben. Det er generelt dygtige & humørfyldte folk, der tager vare på mit firmas lønservice samt de andre opgaver.

Den tid, vi har brugt dem, har jeg i hvert fald været tilfreds, ligegyldigt om vi kun har samarbejdet med dem i et lidt begrænset tidsinterval. Egentlig kan jeg blot sanse, at lige her har jeg at gøre med lønservice med mega høj karat. Jeg eller de ansatte kan undgå at være nervøse for om de anstrengende, administrationsmæssige byrder føres ud i livet. Og er der enkelte aspekter, vi synes, der ser mystiske ud, så tilbyder de ud over lønservice også brillant ordentlig råd og vejledning.

Ud over at tage sig af vores lønservice, klarer vores samarbejdspartner ydermere alle ting, som har at gøre med tid. Man kan også sige, at man optegner alverdens ting omkring fravær, flekstid, overtid, lønninger plus bemandingsplanlægning. Lige nu har vi først og fremmest behov og brug for bare den gængse lønservice, da jeg bare har ansat 5 fastansatte. Men idet mit firma er blevet enormt, er det i den grad helt vildt godt, at hver person på egen hånd har mulighed for at logge sig ind i systemet og herfra registrere sit fravær foruden følge med i løn, ferie/fridage osv. Således føler jeg mig så lykkelig for vores kontakt inden for lønservice, da jeg personligt kan se store fremtidsudsigter såvel som det ser ud i nu som på længere sigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>