Bukning af rør som eksempelvis kedelrør

Dette indlæg handler om alt lige fra bukning af rør og rør, som for eksempel udstødningsrør, til profilvalsning og bukkeværktøj. Profilvalsning og bukning af rør er blevet en konkurrencedygtig alternativ arbejdsproces inden for rørbearbejdning ift. svejsede rør. Med bukning af rør er det nemlig ikke blot muligt at reducere udgifterne til indkøb af nye rør. Ifald I gør brug af rørbukninger i jeres virksomhed, kan det i langt de fleste tilfælde være en genvej til at sikre jer en behovsspecifik løsning med et pænere resultat. Endvidere er rørbukninger nemmere at holde rene og har en lavere vægt. Såfremt I som virksomhed træffer et valg om at bruge os som jeres leverandør af bukning af rør, for eksempel udstødningsrør, og anden rørbearbejdning, kan vi garantere, at de bukkede udstødningsrør, kedelrør, sværvæggede eller tyndvæggede rør bliver produceret med baggrund i jeres behov. Som virksomhed råder vi nemlig ikke kun over nogle af Skandinaviens bedste fagfolk i forhold til bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores produktionsværksted, fremstiller vi tillige størstedelen af det professionelle bukkeværktøj plus alle de bukkematricer, som vi bruger ved bukning af udstødningsrør og alle andre typer af rør.

Som følge heraf er vi i stand til leve op til ethvert behov. Inden vi starter vores produktion af en ordre på bukning af forskellige slags rør for jeres virksomhed, fremstiller vi et speciallavet fixtur ud fra en speciel protype. Selve prototypen udføres ydermere på baggrund af en model eller en skitse, som vi får tilsendt fra jeres firma eller selv svejser. Derefter sker den aktuelle rørbearbejdning og bukning såvel som senere bukninger ved hjælp af det speciallavede fixtur. Af den årsag kan vores specialister producere bukkede rør, som passer perfekt til forholdene i jeres virksomhed. Ud over rørbukning samt produktion af professionelt bukkeværktøj, laver vi også valsning af rør og alle former for profilvalsning. Alt sammen til lave priser på rørserier på blot 5-6 styks. Ud over profilvalsning kan vi udføre en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, og vi udfører rørbukning i små såvel som store radier. Vores brede ekspertise og knowhow gør, at vores specialister pt. laver opgaver for kunder i utallige erhvervsgrene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>