Det er hårdt at købe pallerammer, som har en stor holdbarhed

Ejer du en have og drømmer om at anrette flotte urtehaver? Dermed har du eventuelt svært med at få at vide, netop med hvilken metode, disse højbede bør bygges. Jeg har et billigt løsningsforslag: pallerammer.

De forekommer sig i realiteten mega funktionelle, men traditionelt er pallerammer måske slet ikke lige det, størstedelen plejer at associere med højbede! Pallerammer bruges traditionelt til nemmere at kunne balancere ting på industripaller, og de er lette snildt at skille ad, hvis de ikke benyttes. Ved at anvende pallerammer til blomsterbede bliver den mest praktiske fordel, at rammerne er lavet til at kunne stables holdbart på hinanden, hvilket resulterer i, at dit højbed i realiteten vil blive så højt, du ønsker. Dette forøger varmen ved urterne, holder urterne væk fra dårlig jord, samt udmunder i en behagelig højde at arbejde i. Dog må man tænke på, at pallerammer sædvanligvis er fremstillet af ganske billigt plus uimprægneret træ, hvorfor rammerne ikke må hvile på jorden. Det kan i stedet føles som en fin idé at dække indersiden med vandfast materiale.

En anden fordel ved at have pallerammer til at være blomsterbede er, at de har en fin diameter. Jeg mener personligt, at pallerammer har en ret perfekt størrelse til små køkkenhaver med smukke planter plus krydderurter, men størstedelen føler evt., at rammerne virker alt for små.

At man blot skal forsøge sig frem, bliver vist det bedste råd. Pallerammer er lykkeligvis ej dyre, så sker det, at man fortryder, at man fik lavet et bed af dem, bliver det heldigvis ikke en masse penge, som gik tabt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>