Efterskole rejser til eksempelvis Tyskland

Vi vil gerne fortælle dig om vores efterskole; Sjælland, der har adskillige forskellige typer fag. Vi er ikke kun en idrætsefterskole, Sjælland, men samtidig en musikefterskole, Sjælland. Ville det ikke være fedt at høre mere om vores efterskole, musik eller nogle andre fag? Så læs med her. Kunne du tænke dig at gå på en musikefterskole, Sjælland, hvor efterskole rejser i den grad er en grund til at give dig eventyr, for ever? På vores efterskole er rejser i stor grad en markant del af dit skoleår, da du i årets løb ej blot er på en sjov skiferie. Du kommer dertil med på to rejser, og så kan du udforske dine interesser globalt set.

Drømmer du om en idrætsefterskole, Sjælland, hvor dans er en stor del af din hverdag? Efterskole – dans skaber en fed og uovertruffen kombination. Vores efterskole Sjælland vil garanteret tilbyde et unikt år, hvor du virkelig kan prøve kræfter med et væld af forskellige danseformer. På samme tid giver vores efterskole dig lejlighed til at opleve fantastiske rejser og ekskursioner med efterskole: dans. Hermed kan du træne dit talent for dans, idet du vælger 1 år på efterskole hos os.

Med et år på vores musikefterskole, Sjælland, med musik, får du nogle excellente timer. Med efterskole musik undervises du i musikteori og sangskrivning. Dertil er der forudsætninger for at spille koncerter foruden indspilning i næsten professionelt studie. Også her skal du på gode rejser til byer. Således skaber det for dig en chance for at få globale relationer i den rigtige musikbranche. Vores efterskole teater kan du gå til om eftermiddagen. På vores efterskole er teater virkelig et af de bedste kreativt fag. Flere af eleverne, der for eksempel har efterskole idræt, gør det alligevel, og de er vilde med det.

Drømmer du om at forsøge efterskole: dykning? Du får en unik lejlighed til at tage et certifikat til dykning, som du efterfølgende kan benytte til dykning på verdensplan. Efterskole dykning er ideelt at tage med efterskole friluftsliv som valgfag. Heldigvis har vi på denne sjællandske efterskole friluftsliv som valgfag. Ydermere har vi på denne efterskole sejlads som idrætsfag. Blev du interesseret i vores mange valgfag & efterskole idræt? Så kontakt os for mere information! Vi vil med glæde fortælle om vores efterskole sejlads, efterskole rejser plus meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>