En kaffeautomat på mit arbejde – men også derhjemme

Jeg er ved computerskærmen hele arbejdsdagen, og jeg arbejder på et kontor. Jeg elsker mit job, men så når jeg tager hjem derfra, så skal jeg hjem til mit andet arbejde – mine tre børn. Jeg lever i et skønt hjem med Frederik samt vores tre fantastiske børn på tre, seks og otte år. Min familie er det allerbedste, jeg ved, alligevel er det hårdt at passe både arbejde samt mine unger. Derudover sover jeg ikke så godt når det er nat, da den mindste søn græder en god del, det betyder, at jeg må vågne op og så få ham til sove. Dette betyder, at jeg ofte er sløv på jobbet, men til alt held står der en kaffeautomat, og den kan jeg ikke leve uden.

Det første, jeg gør, når jeg ankommer på job, er, at spurte hen til kaffeautomaten for at lave mig noget kaffe. Vi har haft mange kaffeautomater i løbet af årene, men ikke alle sammen har været ligeså gode som de andre. Den sidste nye kaffeautomat er helt sikkert den bedste af dem alle, og hermed må jeg så indrømme, at en vidunderlig kop kaffe altså kun laves fra en god kaffeautomat som denne.

Koffeinen i kaffen hjælper mig med at være vågen, men jeg nyder virkelig også smagen hos en deliciøs kop kaffe. Jeg drikker to eller tre kopper, hver dag jeg er på arbejdet, men hver gang jeg er hjemme, har jeg simpelthen ikke tiden til at gøre det. Det ærgrer mig faktisk talt ret meget, og derfor vil jeg give mig tid til at indtage kaffe, når jeg kommer hjem fra arbejde og om aftenen. Faktisk er det den kaffeautomat, vi har henne på min arbejdsplads, som min hustru og jeg har i overvejelserne at investere i.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>