En som har erfaring inden for reparation af iPad

Er der nogen derude, der kender til reparation af iPad?. Sommetider kommer jeg i tvivl om, hvad der sker, hvis det en dag sker, at min iPhone går i stykker en dag. Jeg er meget glad for min uundværlige iPhone og planlægger også at anskaffe mig en iPad. Jeg er forelsket i det kreative design! Det er måske derfor, jeg indimellem er bange for, om jeg en dag i fremtiden kommer til at tabe telefonen. Når det går galt, vælger jeg nok at sende den til reparation akut. Så kan den i bedste tilfælde reddes. Som oftest er jeg ret god til at passe på mine ting, og det skal jeg da også være, hvis jeg modtager en iPad som gave om én måned. Men jeg kan jo være uheldig, og så er det godt at vide, at du kan aflevere den til reparation og få korrekt reparation af iPhone.

Egentlig har jeg tre gutter, som selv kan finde ud af at reparere deres iPhones og computere, og de gutter er faktisk de bedste i reparation af iPad. Det er overdrevet cool. Dog tror jeg ikke de er i stand til at være behjælpelig, i tilfælde af, at jeg falder med en iPad og skærmen måske bliver knust. Det er alligevel problematisk. Det samme hvis der vil være flere af funktionaliteterne, der pludseligt holder op med at være funktionsdygtige. Skulle det ske, at din iPhone holder op med at ringe, og iPhonen pludselig får sort skærm og i den grad har brug for nu-og-her reparation. Jeg er sikker på, at jeg har tænkt mig at håbe på at få en sort samt smart iPad, plus love mig selv, at jeg virkelig behandler den godt og går amok og køber et beskyttende iPad-cover til at sætte på den. Jeg tror det er bedst, at man forsøger at undgå reparation af iPad nogensinde.

Senere vil jeg lege med min elskede iPhone og satse på, at det ikke bliver tid til en reparation! Jeg er nemlig sikker på, at reparation af iPad sagtens kan blive dyrt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>