Er du på udkig efter nogle attraktive konferencelokaler i København til et seminar?

Søger du de optimale mødefaciliteter til dit kursus ved Storkøbenhavn? Med årtiers ageren i kursusbranchen har vi den rette viden til at være rammerne for enhver begivenhed rangerende fra forretningsmøder til medarbejderseminarer. Derfor vil vi gerne vide mest muligt, om dit arrangement, så medarbejderne her på stedet er klar over hvad dine krav er til os og vores mødelokaler. Svarene benytter vi til at udvælge de mest optimale kursuslokaler, som hver især er som skabt til at danne rammen for et inspirerende miljø for dit kursus.

Ønsker du at sikre deltagerne på dit seminar chancen for at samle tankerne og koble af? Som følge deraf har vi lavet et afslapningsrum her på kursuscentret, hvor deltagerne har chancen for at koble helt af en massagestol eller blot få nogle høretelefoner på og slappe af til afslappende toner. Ønsker nogle af dine gæster at komme lidt udenfor, er det oven i købet en mulighed at medbringe en af vores ipods, der er fyldt med afslapningsmusik, og spadsere en tur i den store park. Alt i alt er der derfor adskillige årsager til at se nærmere på vores kursuscenter, hvis du er på udkig efter nogle optimale mødelokaler til en konference.

Når du bruger vores konferencecenter, har dine gæster for eksempel mulighed for at samle kræfterne i alle pauserne med en forfriskning, der står parat på buffeterne hist og pist nær ved konferencelokalerne. Ydermere kan du forkæle dine gæster med en velanrettet frokost- og morgenbuffet og ikke mindst en gourmetmiddag af friske fødevarer, der for det meste er producerede under økologiske forhold. Vi sørger naturligvis desuden for specialtilpasset kost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. blandt dine kursusdeltagere, efter forudgående bestilling.

Mødelokalerne på vores konferencecenter er desuden indbydende med funktionelle og flotte møbler såvel som en fri udsigt til de smukke træer i den store slotspark, som hører til vores kursuscenter. Ydermere er samtlige mødefaciliteter her på konferencecentret besat med hver en ting, som man muligvis kan få brug for ifm. et kursus for at give dig som mødearrangør de optimale vilkår. Konferencelokalerne er derfor udstyret med udstyr som for eksempel forskellige anlæg til både DVD, lyd og video, whiteboards, stativer med flipovers, computer, ADSL forbindelse plus LCD projektorer. Alt sammen er utvivlsomt i i en kvalitet, som er markedets bedste.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>