Er iPhone 4 reparation billigt?

Jeg har været i den forfærdelige situation, at min uundværlige iPhone fik en skade. Den faldt ud af min iPhoneholder, imedens jeg transporterede mig til et møde, og straks herefter var forsiden besudlet med dybe revner, som gjorde skærmen ganske defekt. Hjælp – hvad skal jeg gøre? Diskussionen går på, hvorvidt man skal gå i gang med en iPhone reparation, prøve at udholde skaden eller ofre penge på en helt ny.

Når man taler reparation af iPhone, da vil dette hurtigt kunne blive særdeles dyrt, på samme måde som betydningen i forbindelse med iPhone reparationen kan diskuteres. Kommer din iPhone til at være lige så flot, som den var som nyindkøbt? Idet man må leve med skærmen, der er defekt, vil ens tålmodighed hurtigt komme på prøve, men altså når touch-funktionaliteten virker, er det faktisk alene et forfængelighedsspørgsmål. Den mest almindelige løsning hos folk, synes at være at udholde skønhedsfejlen, indtil at en ny iPhone version kan købes i butikkerne, og så skifte den defekte model ud med et top moderne eksemplar.

Har du ydermere halvstore børn med iPhones, kan reparation af iPhone nok lidt hurtigere ende med at være preserende, grundet at de ikke altid er villige til at flashe en model, som ikke er topsmart. Udvejen er at spore en ordentlig reparationstekniker, der til en rimelig pris & ordentligt vil kunne ordne en reparation af iPhone, fortrinsvist med reservedele fra Apple og at foretrække så lynhurtigt som man kan forestille sig, fordi hvis netop dette er tilfældet, vil man ikke behøve at skulle undvære sin nemme adgang til Facebook og mail i en længere periode.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>