Få fat i de ideelle rustfrie hjul såvel som taljer med radiostyring til dit byggefirma

Et passende fokus på sikkerhed samt træning er alfa og omega på enhver byggeplads. Som følge deraf er det vigtigt, at du til enhver tid tænker dit valg nøje igennem, i det tilfælde at du du som chef i et entreprenørfirma eksempelvis skal til at investere i nye hjul, taljer eller faldsikringsudstyr. Den mest effektive måde at forebygge arbejdsulykker på er, at sikre en ordentlig planlægning samt uddannelse til alle håndværkerne på enhver byggeplads. Ydermere bør faldsikringsudstyr og el-taljer per definition benyttes fuldstændigt efter bogen, og de skal have løbende serviceeftersyn.

Såfremt du skal investere i faldsikringsudstyr, vil der være flere sagsforhold, som du altid bør tage højde for. Arbejdsulykker forårsaget af fald er nemlig reelt blandt de farligste på byggepladser. I forbindelse med køb af faldsikringsudstyr til dine medarbejdere skal du af den årsag være sikker på, at udstyret først og fremmest er godkendt efter EU’s foreskrifter. Ydermere skal al faldsikringsudstyr gennemgå et årligt servicetjek og skiftes ud med noget nyt når der gået cirka fem år, fordi at den gennemsnitlige levetid for faldsikringsudstyr er 5 år i praksis.

Som regel vil der også være et utal af faktorer, som kan spille ind når du skal finde ud af hvilke af de forskellige slags rustfrie hjul, som reelt vil imødekomme alle tænkelige ønsker og behov i dit entreprenørfirma bedst. For det første skal du tage højde for, om de næste hjul skal kunne stå distancen ved en konstant brug, eller om hjulene udelukkende vil skulle bruges sjældent. Dit valg af sværlast hjul til dit byggefirma og deres maksimale belastningsgrad vil nemlig have en betragtelig betydning for udstyrets levetid og udstyrets sikkerhed og brugbarhed for dine ansatte.

Skal du som arbejdsgiver i stedet købe nye taljer til dit byggefirma, eksisterer der ligeledes flere valgmuligheder. Afhængigt af behovene i din byggevirksomhed, har du f.eks. mulighed for at vælge mellem manuelle eller elektriske taljer med varierende bæreevne. Før du investerer i radiostyrede taljer, bør du af den årsag til hver en tid sikre dig, at du har modtaget en grundig vejledning. Det gælder selvfølgelig lige meget, om du skal investere i personligt faldsikringsudstyr, taljer eller nye apparat hjul til din byggevirksomhed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>