Få fremstillet aluprofiler til en god pris uanset dine behov

Den øgede miljøbevidsthed har bevirket, at aluprofiler {www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler} er blevet et yndet valg blandt mange brancher i de seneste år. Dette er ikke mindst et resultat af, at aluminium besidder en genanvendelsesprocent på næsten 100 procent og en række kvaliteter, som reducerer energiforbruget. Det er ydermere muligt at fremstille aluprofiler med små startomkostninger og dermed til attraktive priser uanset størrelsen på profilserien.

Aluminiumsprofiler {www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler} er blevet det oplagte valg i flere brancher af mange årsager. De de mest væsentlige af disse grunde er, at aluminium er ekstremt lette og har en trækstyrke, der typisk er er 700 mpa mod de sædvanlige 350 mpa på andre former for profillegeringer. Ydermere har aluminiumsprofiler en god korrisionsbeskyttelse såvel som en optimal varme- og elektrisk ledningsevne.

Aluminum har en væsentlig fleksibilitet, som betyder, at man kan fremstille aluprofiler med et lavt energiforbrug uanset bearbejdnings- og forædlingsmetode som for eksempel Friction Stir Welding eller strækbukning såvel som overfladebehandling. Med den særlige ekstruderingsteknik kan man oven i købet integrere de krævede monteringsfunktioner direkte i aluprofilet, så det vil være mere brugervenligt at samle korrekt. Alt dette gør, at det kan lade sig gøre at skræddersy aluminiumsprofiler til at matche de behov, som dit firma har.

Hvis du får fremstillet aluprofiler hos os, får du altid en optimal profilløsning. Som virksomhed lægger vi nemlig vægt på at anvende de nyeste teknologiske fremskridt i relation til udvikling af alu profiler {www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler}. Dertil fremstiller vores erfarne specialister det første eksemplar af dit firmas aluprofiler inden for fem uger efter, at vi har modtaget din første skitse.