Flotte kviste som giver et flot lyshav

Har du brug for mere rum og mere lysindstråling i din villa eller i din 2-værelses? Flotte kviste er et oplagt valg til at løfte karakteren omkring en villa samt give mere positiv sfære i en stue som har skrå vægge. Vi besidder års erfaring vedrørende tag-kviste, hvilke der er designet efter det enkelte hus, hvad enten det gælder nye huse eller udbedringer. Såfremt vi producerer kviste til eksempelvis villaer, husker vi, at alt skal udgøre en helhed. For så vidt gælder arkitekturen, konstruktionen, grundmaterialerne plus vores gedigne håndværk.

Træ-kviste giver adskillige plusser som bl.a. et smukt indfald af lys til værelset, mere luft samt mere areal med god højde i rummet. Rummet vil uundgåeligt virke vuluminøsere, foruden det er nemmere at indrette med indbo, idet det er enklere at positionere en lænestol, en seng eller fx et bord ved muren. Herved er det muligt at have såvel en hjørnesofa plus en del andre former for indbo i et værelse med skråvægge og kvist. Som regel er der kviste i sovekamre allerøverst i en bolig, og hvad kan være smukkere end at vågne til et fantastisk indfald af lys og observere solfaldets røde lys strømme ind i værelset.

Tag-kviste er som oftest konstruerede af bøgetræ, men frem for alt laver vi vores tagkviste, så de svarer til den enkelte villa. Kviste i træ er lette at bygge til på byggeprojekter af de rutinerede tømrere, plus at der er evigt og altid hjemmel for kvalitet i arbejdet. Vi sikrer sikker kvalitet til en billig pris.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>