Fødselsdag for den mindste vs. havelåger og hegnsstolper

Imens undertegnede tuller rundt og spekulerer over mindstebarnets fødselsdag med sodavand og overvejelser vedrørende lagkage plus sodavand, så kan manden ikk tænke på andet end hegnsstolper og havelåger. Arhmenaltså. Min mand og jeg ska’ tage os sammen og få ombytte grundens nedslidte hegn, og det arbejde gør at vi ska’ ha’ nye hegnsstolper og at manden og jeg må udse et valg ml utallige divergente havelåger. Men må det ikke lige afvente til fødselsdagen, hvor ham og jeg får 26 unger på visit, er på plads? Alt det festivitas er ganske pyyyh at fikse på egen hånd, tænker praktiske jeg.

Kæresten og jeg har snakket hvorvidt vi skal have ekstra høj låge, og i dag har manden opdaget et par robuste havelåger, som heldigvis også er låsbare. Sådan noget lyder godt, da mig og kæresten har et hus på et sted, hvor der har været et par indbrudsforsøg.

Personligt har jeg ikke funderet over min type i havelåger og hegnsstolper. Havelåger og hegnsstolper har bare været noget, som stod der, hvor jeg har haft barndomshjem da jeg var lille pige. Men i dag har manden og jeg selv hus og må beslutte os for den slags. Min kæreste fandt flere rutinerede butikker online men ønsker ikke selv at bestemme sig for om vi skal have hegnsstolper i træ eller aluminium. Personligt er jeg nok mest til stolperne i træ, men det kan da også tænkes at hegnsstolper i aluminium virker temmelig fine i udseende og stærkere?

Så snart børnehaveungerne er fodret af med lege og kirsebærlagkage, så ska’ min manden og mig os to sammen rekvirere havelåger og hegnsstolper. Hvis det ikke sker hurtigt så regner undertegnede ikke med, at stressede jeg slipper for hans snak vedrørende haveplaner, fordele der har havelåger med lås og hegnsstolper i træ versus aluminium.