Foldevægge til indskolingen

Mit job er på en folkeskole, hvor jeg er lærer for indskolingen, dvs. børnehaveklassen og 1.-3. klasse, og jeg holder meget af mit arbejde. Der skal lukkes nogle skoler her i byen, og fordi denne skole er stor, bliver denne skole slået sammen med en af skolerne. Det medfører, at vi skal have foldedøre op inde i mange af klasselokalerne, så de store lokaler bliver delt i to mindre lokaler. Jeg synes ikke, at der skal opstilles de føromtalte foldevægge, pga. at jeg godt kan lide at have et klasselokale med meget plads at undervise mine elever i.

De nye foldedøre skal kunne åbnes, så vi også kan lave noget med de andre klasser. Det er nok faktisk meget fornuftigt. Det bliver formodentlig også en smule mere hyggeligt at være i et knap så stort klasselokale, men jeg er bare bekymret for, om der bliver pladsmangel til de mange indlæringsaktiviteter, som mig og mine elever laver. Min chef, dvs. inspektøren, mener, at eleverne og jeg kan gå ud i fællesrummet. Han har den holdning, at foldevægge er det smarteste, man kan gøre for at få plads til alle de nye elever, og det er jeg faktisk enig med ham i. Det er tilmed meget billigere, end hvis man skulle bygge rigtige vægge. Man kan heldigvis købe lydisolerede foldevægge. Det kan jeg godt lide, af den grund at det ville være forfærdeligt, hvis man skulle høre på ikke blot en, men hele to klasser fyldt med elever. Dette er fordi, at de jo larmer til tider, men jeg synes stadig godt om dem. Jeg tænker på, hvordan det mon kommer til at være, når de andre elever kommer her på skolen, og vi skal have foldevægge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>