Forskøn din stalds udseende med nogle nye hårdttræs stalddøre

Overvejer du, om det er tid til en istandsættelse af din hestestald? Er det tilfældet er det som regel en oplagt idé at overveje, om du vil bruge penge på nyt staldinventar. Det er f.eks. muligt at forvandle staldens udseende markant for et forholdsvis overkommeligt beløb ift. en større renovering af stalden, såfremt du investerer i nye staldvinduer med justerbare hængsler og stalddøre i hårdt træ. Dertil kan du forbedre ponyernes velfærd mærkbart, hvis du erstatter deres små hestebåse med nye rummelige hestebokse med bue.

For et års tid siden investerede vi i en stor istandsættelse af hestestalden på min gård. Inden vi gik i gang, ansatte vi en staldindretningsvirksomhed, som havde staldinventar som speciale. Her fik vi deres bud på, hvilken kategori af hestebokse, som passede bedst til indretningen i hestestalden. Desuden gav de os omhyggelig rådgivning om, på hvilken måde vi med nogle nye staldvinduer efter specialmål eller stalddøre med sideparti, havde mulighed for at give staldbygningen et fornyet look. Staldindretningsfirmaet tilbød til og med at levere det nye staldinventar ud fra specifikke mål.

Som et resultat af moderniseringen af stalden, er det for første gang gået op for mig, hvor meget vores valg af staldinventar influerer på hverdagen i staldbygningen. Først og fremmest stortrives hestene og ponyerne i de nye løsdrifts hestebokse. De nye hestebokse i lærketræ har desuden en særlig vippebrybbe, som har gjort fordringen betydeligt nemmere. Desuden har vores nogle nye staldvinduer med justerbare hængsler samt stalddøre med sideparti bevirket, at staldbygningen på vores rideskole ser ud som ny og flot.

Har du også overvejet at få udskiftet staldvinduer og/eller stalddøre i din hestestald? Er det tilfældet vil jeg med hånden på hjertet anbefale det staldindretningsfirma, der varetog totalrenoveringen her hos os. Vores kontaktperson hos dem var nemlig virkelig åben overfor vores tanker, mens deres staldinventar udvalg er lige så kæmpe som kvaliteten er udadlelig. Af den grund er de det rette firma at vælge at gå til, hvis du overvejer at få nogle smukke stalddøre eller noget andet staldinventar i optimal kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>