Gardiner og markiser – vejledning til valget

Er tantes gammeldags, plisserede gardiner, uelegante samt misfarvede på grund af års røgforgiftning, og så brede og tykke, at de umuliggjorde 50% af sollyset fra haven, lige som mig det, du ofte sætter i forbindelse med ordet gardiner?

Så er det let at forstå, at det ikke ligefrem var gardiner, som jeg tænkte på, da jeg rejste til en splinterny lejlighed , da jeg flyttede hjemmefra. Nemt lærte jeg desværre, at diverse slags overdækkelse er man jo nødt til at have. Netop fordi man vil slippe af med for stor en mændge lys ind i lejligheden, samt gerne for at lukke omverdenen ude. Indrømmet, gardiner skal der til, samt med glæde en markise ved siden af, for at balkonen er til at befinde sig på , når solen brænder. Uhåndterlige og vægtige gardiner er, heldigt nok, helt forældet. Man kan finde et utal af alternative modeller af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, samt selv gardiner, der CO2-besparende sænker din elregning.

Der findes dog lige en masse, som bør tænkes på, når man skal udvælge sine gardiner.Hvilken del af lejligheden samt type af åbning, diskuteres? Hvad skal dine gardiner bruges til? Hvorledes skal de betjenes? Farver og broderier?Det samme er tilfældet for markiser, som også kan fås i en anselig kollektion. De kan anvendes til skygge, blokering af vind, afskærmning og tag.

Hvis du på denne måde vil være sikret, at du får gardiner samt markiser, som er lige til dig, og tilfredsstillende opfylder dine håb, er det letteste helt sikkert at prøve en gardinforhandler, hvad enten det gælder markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>