Guide til at bruge de praktiske pallerammer

Har du lyst til at installere praktiske blomsterbede, på grund af, at du står som haveentusiast? Nøjagtigt på hvilket sæt, disse grøntsagshaver bør bygges, bliver det nok svært for dig at få at vide i det tilfælde. Jeg ligger inde med et billigt løsningsforslag: pallerammer , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=36, .

Sædvanligvis bliver pallerammer måske slet ikke noget, størstedelen plejer at sammenstille med højbede, men de er rent ud sagt mega gode til formålet! Pallerammer anvendes traditionelt til nemmere at kunne placere sager på træpaller, samt pallerammerne bliver hurtige snildt at skille ad, idet rammerne ikke benyttes. En af de store fordele hvis man anvender pallerammer til køkkenhave er, at rammerne er lavet til at kunne placeres holdbart ovenpå hinanden, hvilket betyder, at dit højbed i virkeligheden kan laves så højt, du ønsker. En god højde at arbejde i, holder blomsterne væk fra dårlig muld, samt forøger jordens temperatur ved blomsterne, giver dette. Nok skal man tænke på, at pallerammer sædvanligvis er produceret af ganske dårligt & naturligt træværk, hvorfor de ej må hvile på jorden. Man kan eventuelt dække kontaktfladen med stof.

At de besidder en god diameter er noget andet anvendeligt ved at anvende pallerammer som køkkenhave. At rammerne besidder en meget god størrelse til små bede med lyng og urter synes jeg personligt, men størstedelen, tænker evt., at rammerne virker ganske små.

At man blot skal kaste sig ud i det, bliver vist det bedste tip. Pallerammer er heldigt nok billige, så idet man fortryder, at man fik lavet et højbed af dem, bliver det til alt held ikke særlig mange penge, som blev anvendt forgæves.