Har du rytme i kroppen? Dét kan du benytte på en efterskole: musik

Kunne det ikke være sjovt at begynde på en efterskole: Midtjylland? Der var jeg for nogle år siden, jeg tror, at det har været den mest vidunderlige tid i mit liv. En efterskole, Midtjylland har alt, hvad man har brug for. Min efterskole var en sports-/idrætsefterskole, med dette menes en efterskole med fitness samt en skole, der havde adskillige former for sportsgrene. Det var f.eks. en efterskole med boksning og fodbold etc. Det var desuden en efterskole; dans og musik plus en efterskole med design. Noget af det, jeg bedst kunne lide, var, at det var en efterskole – adventure.

Den efterskole, Midtjylland, jeg gik på, havde mange fordele, og nu vil jeg forklare nærmere om disse. Den havde selvfølgelig de lovbefalede, boglige fag, men desuden havde den adskillige valgfag. I kraft af at det var en sports-/idrætsefterskole, dyrkede man motion de fleste af ugens dage. Jeg kunne simpelthen ikke dyrke nok motion i sidste instans, så derfor var det jo meget dejligt, at det ligeledes var en efterskole – fitness. En idrætsefterskole/sportsefterskole og efterskole – fitness er velvalgt for dig, såfremt du har brug for mere energi og gerne vil blive mere sund, frisk og rask og tilmed glad.

Næsten alt sport kan jeg virkelig godt lide, og siden skolen var en efterskole – basketball, en efterskole; boksning og en efterskole: fodbold etc., kunne jeg lave al den sport, jeg havde lyst til. Det var desuden en efterskole – dans, og faktisk endte det med, at jeg blev rigtig begejstret over dans. En efterskole – basketball, boksning og fodbold samt en efterskole; dans er nyttig for dig, såfremt du har brug for at dyrke nogle forskellige idrætsgrene, og hvis du er tosset med sport samt at have det sjovt i selskab med dine venner/veninder.

Fordi efterskolen tilmed var en efterskole: musik, blev jeg oplært i at musicere med adskillige instrumenter, hvilket var ret spændende. Jeg blev desuden oplært i at designe tøj og sy det, da det nemlig var en efterskole; design. En efterskole – musik + design er passende til dig, såfremt du er begejstret for at bruge din tid på en masse forskellige slags aktiviteter, muligvis noget du ikke har gjort inden, og såfremt du har lyst til at hygge dig med dine venner/veninder.

Noget af det, som jeg bedst kunne lide ved min efterskole, vil jeg godt sige noget om her til slut. Efterskolen var en efterskole – adventure. Vi lavede en masse aktiviteter udendørs, som indimellem godt kunne være en udfordring, men rigtig fedt. Fx prøvede jeg at klatre i bjerge, sejle i floden & bo uden for i et telt. En efterskole; adventure vil være passende til dig, såfremt du er glad for at give dig selv en udfordring. Oplevelserne inden for adventure forbedrede fællesskabet på skolen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>