Hvad i alverden er det gode med navneskilte produceret af plastik?

Langt om længe skete det! I går modtog vi de nye professionelle navneskilte, selskabet har valgt. Ét i aluminium, som skal placeres forrest på mit bord, & det andet bestående af lamineret pap til at hænge på min skjorte – jeg fik nemlig selv 2 typer navneskilte. Det blev helt troværdigt, samt navneskiltene blev utrolig dekorative. At selskabet nu fandt opskriften på overskud, synes jeg egentlig.

Introduktionen af navneskilte har en kæmpemæssig betydning for firmaet. Man kan let forstå på medarbejderne, at når de har et professionelt navneskilt stående på bordet, sendes motivationen fuldstændig op i skyerne, samt det meste behandles noget mere seriøst. Således at folk endda får at vide, hvad de gives at spise, har virksomheden udover navneskilte til de ansatte, desuden fået navneskilte til firmaets restaurant.

Navneskilte produceres tilsat magnetsystem eller sikkerhedsnål til skjorten og en pæn fod i træ til et bord, og man kan jo finde navneskilte af både plastik og aluminium. I kontrast til papir & plast får navneskilte lavet af metal mere begrænsede muligheder, så derfor bliver her ret begrænsede alternativer med disse, tror størstedelen. Der er til alt held opdaget revolutionerende mekanismer mht. metalgravering, hvilket gør, at det er lige så hurtigt som at designe på plast.

Ganske vist er omkostningerne billigere med navneskilte af plast eller lamineret papir, men din facade udadtil bliver et vigtigt element hos fremtidige kunder, og denne del bør du sjældent spare på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>