ID-kort – hvilke faktorer bør vi tjekke ifm. bestilling

Står du ligeledes lige foran at købe ID-kort? Idet jeg personligt har fået titlen som kort-ansvarlig på mit job, er det nu under min jobbeskrivelse at købe ID-kort. Hvorfor jeg har researchet ret meget i forhold til forskellige kort, dog er jeg vedvarende engageret omkring, hvorvidt enkelte af jer ved måske endnu mere om ID-kort? Hovedsageligt ID plastikkort.

På det sted hvor jeg tænker på at købe kortene fra som det ser ud nu, fremstiller de udover ID-kort i plastic dertil rabatkort & sæsonkort foruden magnekort. I dette firma udformer man ID-kortene i en rigtig god udformning. De laver ID-kortene på kort i plastik i PVC lavet med thermotryk, hvor kulørerne nedbrændes i hvert enkelt kort. Printteknikken medvirker til, at farverne bliver vandfast, ridsefast foruden faktisk ikke kan forsvinde. Firmaet har mulighed for at printe i såvel enkeltkrome farvenuancer samt i firefarvet print, hvilke man desuden kalder CMYK.

Så det virker jo alt i alt meget positivt. Dog findes der muligvis et firma, der vil være endnu bedre i relation til at producere kvalitets ID-kort end dette? Efterlad for guds skyld en kommentar, idet en af jer har kendskab til nogle gode print-steder. Og egentlig er mit nye ansvarsområde virkelig spændende synes jeg, at være den overordnede sikkerhedschefhovedansvarlige for. Alene det punkt at researche til et for mig helt nyt fag som ID-kort i plastic, eftersom det her spænder over et særdeles vitalt fag. Jeg har job ved en større virksomhed, hvor der bliver lavet spændende ting. Og hermed vil det være centralt, at hele molevitten af døre og porte altid er låst i, plus at hver og én er klar over, hvem hinanden er via de respektive ID-kort. Dermed kan der på ingen måde tulle en fremmed ind fra en konkurrerende virksomhed. Men for at opsummere – så smid en besked i komentarfeltet, forudsat at en af jer føler jer visere på ID-kort i relation til, at jeg er en kort-novice.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>