Jeg afbenyttede et vikarbureau, København og fik et nyt job

Jeg fik mit daværende job ved hjælp af rekruttering København. Det var mit arbejde i lang tid, og jeg var desuden rigtig tilfreds med det. Jeg blev dog afskediget, men jeg benyttede mig af outplacement – København, hvilket var en stor hjælp til mig. Jeg har lige skaffet nyt arbejde vha. et vikarbureau – København. Det ser ud til at være et ordentligt job, og som jeg nok også bliver glad for.

Det er efterhånden ni år siden, at jeg fik øjnene op for en virksomhed, der tog sig af rekruttering – København. Da mit daværende firma så behøvede en ny medarbejder og ringede til rekrutteringsselskabet, blev jeg set i databasen, og dermed kom jeg til et jobinterview. Jeg endte med at blive ansat. Rekruttering – København var rigtig enkelt, og jeg kan lægge et godt ord ind for det til jobsøgende og virksomheder. Idet der skulle forekomme nedskæring i firmaet, blev jeg sagt op, hvilket forbavsede mig. Til mit held havde min chef inden da kontaktet et selskab, der tog sig af outplacement, København, og de hjalp mig med at komme mig over det.

Outplacement, København -selskabet kom med det forslag, at det var en mulighed at kontakte et vikarbureau i København, og det gjorde jeg. En medarbejder fra et firma, lignende mit daværende, gik på sygdomsorlov, så jeg fik derfor et vikarjob med næsten et års varighed. Men jeg tror, at jeg muligvis vil blive fastansat når det er slut med vikarjobbet. Vikarbureau København fik det til at være virkelig nemt at få et nyt job og derudover simpelt for mit nye firma.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>