Jeg og Peter, min fyr, & træhuse

Mig og kæresten køber formodentlig et parcelhus om kort tid. Det er perfekt, at de fremtidige typehuse, ja endog træhuse, kommer til at ligne et sommerhus, for altid har jeg drømt om at få et hus i træ – lidt ligesom et sommerhus. Det område, vi kommer til at bo i, kommer formodentlig også til at se ud som et typisk sommerhus område, fordi de fremtidige typehuse vil være magen til hinanden på gaden. Eksempelvis får typehusene identiske døre samt vinduer. Netop nu bliver der bygget nogle splinternye huse i Østjylland i en idyllisk by, og der opføres det, som hedder typehuse. Fordi min fyr og mig godt kunne tænke os at flytte fra vores lejlighed, som ligger i centrum af storbyen, til en bolig lidt væk fra støjen, køber vi sådan et hus. Smarte træhuse i fyrretræ, sågar med terrasse plus have, bliver det. Jeg ser meget frem til at komme til at leve i et af disse træhuse uden støj, og hvor der er en del mere plads. Dertil vil det blive lækkert med en terrasse plus en have, der er rigtig fordelagtig at have om sommeren. Jeg har i lang tid ærgret mig over at være i vores lejlighed, idet det er varmt, fordi jeg kan rigtig godt lide at opholde mig ude i naturen. Selvom min kæreste allerede er begyndt at knevre om, at han ikke gider at slå vores fremtidige græsplæne, tror jeg dog, at han faktisk ligesom mig længes efter at kunne være udenfor i en have. Blomster og alt det der skal jeg nok sørge for. Det vil han i hvert fald ikke. Såfremt han måtte bestemme, så ville vi formodentlig overhovedet ikke ligge inde med blomster og den slags pjat.