Køb af havehegn – jeg skal foretrække En kombination af lydhegn plus raftehegn når jeg og pigerne udse os splinternyt havehegn hjem til

Mig og mine døtre logerer lige ved et styk forholdsvis larmende motorvej og jeg er mega generet over om morgenen af støj fra lastbiler og busser. På den baggrund ska’ mine børn og jeg købe et lydhegn (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn). Jeg har ikke haft viden om lydhegn før i tiden – altså udover sådanne nogle støjværn som står nær motorveje. Men som ejer af en have kan man så nemt skaffe sig den slags lydhegn/havehegn (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn) indbygget med lydhegn.

Jeg tænker at jeg går efter et lydhegn der ser ud ligesom et raftehegn (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn). Det valg vurderer jeg ligner et rustikt og naturligt havehegn, der falder rigtig fint ind i husets udseende med en have i rustikt look. Et lydhegn kommer i en hvis højde således at jeg og tøserne undgår panoramaudsigten til alle bilerne. Og raftehegnet ser flot ud med sit trælook. Mig og pigerne bli’r imponeret af vores nye havehegn.

Det spritnye havehegn får nogle stauder nær ved. Havens træer kan desuden bryde en smule med havens dugfriske raftehegn. Spændte mig glæder mig til dét lydhegn og forhåbentligt kunne sove igennem med begrænset støj fra trafikken. Lydhegn det bli’r luksus. Mit projekt havehegn begynder med online søgning efter sammensætningen af raftehegn og lydhegn her fra i aften. Hvis jeg er heldig kan jeg måske starte straks om 2-3 dage.