Leder du efter nogle konferencelokaler København med plads til faglighed og fritid?

Søger du nogle skønne kursuslokaler til jeres kursus ved Storkøbenhavn? Som en følge af årtiers baggrund i kursusbranchen råder vi over ekspertisen til at udgøre rammen for en bred vifte af professionelle arrangementer fra teammøder til konferencer. som følge deraf vil vores ansatte gerne vide så meget som muligt, om dit arrangement, så vi altid er klar over hvilke krav du har til os samt vores mødefaciliteter i København. Svarene bruger vi til at sikre valget af nogle optimale mødefaciliteter til dit møde, som hver og ét er skabt til at være kulissen for et inspirerende profesionelt miljø for din konference København.

Alle vores konferencelokaler København beskrives bedst som charmerende med et pænt interiør og en enestående udsigt til de naturskønne omgivelser i den store slotspark, der hører til stedet. Med henblik på at gøre det så let som muligt for dig som kursusarrangør her på konferencecentret er vores konferencelokaler endvidere blevet udstyret med al den teknik, som du har brug for ifm. et møde eller lignende. Mødelokalerne er derfor udstyret med hjælpemidler som bl.a. state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, whiteboard, flipovers, computere, ADSL forbindelse plus projektorer. Hvert eneste hjælpemiddel er som en selvfølge i perfekt stand.

Hvis du benytter vores mødelokaler, har dine mødedeltagere mulighed for at få et hurtigt energiboost når der er pause med en forfriskning, som er anrettet på buffeter hist og pist i nærheden af kursuslokalerne her på stedet. Endvidere er det muligt at bestille en delikat morgen- og frokostbuffet såvel som en lækker gourmetmiddag af friske råvarer, som fortrinsvist er økologisk producerede. Kokkene kan selvfølgelig desuden tilberede en særlig kost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. iblandt dine kursusdeltagere, efter aftale.

Ønsker du at sikre de deltagende på dit kursus København tid og rum til at slappe af? Derfor har vi lavet et komfortabelt stillerum her på konferencecentret, hvor deltagerne har mulighed for at blive puslet om i en massagestol og måske få nogle høretelefoner på og samle tankerne til al slags musik. Foretrækker nogle af deltagerne på dit kursus København at komme lidt udenfor, er det oven i købet en mulighed at låne en ipod med god lydkvalitet, der er blevet fyldt op med forskellige slags afstressningsmusik, og slentre ud på en spadseretur i vores eget parkanlæg. Der er derfor mange årsager til at tjekke vores konferencecenter ud, hvis du vil booke de optimale mødelokaler København til et seminar.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>