Man ser en større og større efterspørgsel på solcelleanlæg på villatage

Københavns klimakonference fik meget tænkeligt opmærksomheden omkring solcelle anlæg til at vækste, for de er miljøvenlige. Adskillige personer beslutter i alt fald at skaffe et solcelle anlæg, såfremt de ejer en villa. Dette er måske pga. en kombination af højere priser på el og større opmærksomhed omkring at sætte en stopper for ødelæggelserne af ozonlaget. Så vi har en pointe med at berette noget i relation til vores tilgang. Vil du bremse voksende eludgifter plus, at du forærer boligen den mest miljørigtige energiforsyning? Med solceller har du sikkerhed for, at du ikke spæder til med CO2-udledning eller laster vores miljø på anden måde. Vi giver dig en gylden mulighed for at opspare din elektricitet på elforsyningsnettet pga. vores Nettoafregningsordning. Ordningen giver dig praktisk talt en mulighed for at købe den elektricitet, du skal bruge mange år ud i fremtiden, og sådan set kommer elmåleren i huset til at tælle baglæns, når du fremstiller mere elektricitet, end huset forbruger.

Kvalitets solcelleanlæg foruden professionel instruktion kommer til at være ekstremt brugbart. Vi indkøber solceller fra Tyskland og forhandler i direkte linje til køberen. Således optræder der ingen bindeled til at hæve udsalgsprisen, således at vi kan fremlægge et solcelle anlæg til konkurrencedygtige og gode priser. Vi afsætter solceller i den bedste kvalitet som yder maks 6.992 KWh hvert eneste år. Vi er altid parate til at vejlede om hvilken slags & størrelse af et solcelle anlæg, som er det optimale i den individuelle situation. Dermed finder vi dertil den perfekte solcelle løsning når det gælder solcelle anlæg samt priser til dig og familien. Vi håber fornemmer du en udpræget trang til at kaste penge efter et solcelle anlæg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>