Masser af kostumer & mange brugbare produkter: som fx masker

Mig og min veninde skal til firma-udklædningsfest om et par dage, dermed skal jeg købe de morsomme kostumer, vi skal have på, og jeg har overvejet tyroler kostumer. Jeg har ret travlt for tiden og har ikke specielt meget tid, men kostumerne er jo nødsaget til at købes. Dermed tog jeg på gågaden forleden dag i en kostumeforretning. I kostumeforretningen havde de en masse kostumer og en hel del smarte genstande: masker, hatte, parykker og sminke, et cetera. Så jeg kunne blive inspireret begyndte jeg med at glo på kostumer. Kostumer i lange baner havde de, og der var mange sjove iblandt. Jeg tænkte ærligt talt på, om det overhovedet var nødvendigt at købe kostumerne, pga. at jeg jo egentlig bare kunne låne nogle af mine venner, men okay, hvem ligger inde med tyroler kostumer? Efterfølgende gik jeg hen for at se på parykker og masker, og ligeledes her var der et bredt udvalg. Til slut købte jeg to tyroler kostumer, to masker og derudover hatte. Jeg kørte hjem til min veninde for at vise hende vores udklædning, efter jeg havde købt kostumer. Fornøjet var hun, da hun regnede ud, at vi skulle klædes ud som tyroler piger. Jeg kan ikke vente med at se mig og min veninde i de tyroler kostumer, jeg har købt. Jeg gætter på, at vi kommer til at blive smukke i kostumerne. Jeg ser herforuden frem til at se medarbejdernes udklædning. Det bliver helt sikkert en spændende kostumefest. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, oftest altid lidt sjovere end normale fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>