Mig og mit GHD glattejern siger farveller til krøllerne

Mit hår er krøllet, kruset og tørt, og jeg kan ikke lide det! Jeg ville ønske, jeg havde meget længere, glat, funklende hår eller i hvert fald bare pæne krøller. Men nej, mit hår er frygteligt. En af mine veninder, som desuden har glat hår, snakkede for en uge siden til mig om GHD glattejern. Hun bruger det også selv og hun siger, at det efter hendes mening er det bedste glattejern i verden, da det gør håret meget glat og samtidig skinnende.

I onsdags var jeg i indkøbscentret med mutter og der så jeg lige pludselig et GHD glattejern i et forretningsvindue. Uden tøven tog jeg fat i hende og tog hende med ind i butikken. Jeg sagde til hende, at jeg ikke kunne lide mit hår, derimod begyndte hun kun at tale om hvor ”smukt” mit hår var, samt at jeg havde fået det af hende m.m. Jeg lyttede ikke rigtigt. Jeg plagede hende om at få et GHD glattejern, og til sidst fik jeg hende overtalt.

For at slå en ting fast, så holder jeg meget af det spritnye GHD glattejern! Det er altså bare så godt, men ikke kun jeg synes det. Alle mine veninder vil have lov til at låne det fra mig og siger, at de selv skal ud at have det samme glattejern. Jeg føler mig meget pænere med denne seje frisure, og til trods for at mor ikke vil indrømme det, så mener jeg altså, at hun også bedre synes om dette her end krøllerne.

Hvis I ligesom mig ikke kan lide jeres krøller, kan jeg foreslå jer at få et GHD glattejern.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>