Motiver din artikel med enestående fotos fra kreative pressefotografer

Savner du et foto bureau, som magter at kreere billeder, som taler sit eget tydelige sprog? Vi har igennem tyve år forbedret og afpudset en unik fotografisk stil. Denne er karakteriseret ved typiske træk fra fotojournalistikken tilført et strejf, som fører til, at vores pressebilleder med sikkerhed klarer positivt at komme bag på kunden og virkeliggøre individuelle budskaber. Vi frembringer dermed pressefotos med kant og autoritet.

Samarbejd med en kompetent fotograf i Århus med milevid kompetence

Med en baggrund som pressefotografer er vores fotografiske stil udbredt journalistisk. I løbet af årene har vi dog forøget vores serviceydelser, så vi egentlig også giver fotos til diverse marketing- og kommunikationsopgaver. Som pressefotografer i Århus tager vi faktisk fotos til alt lige fra fagblade samt magasiner til foldere og online.

En freelance fotograf og en god fotojournalist, som har dine behov i centrum

Såfremt du får en fotograf fra vores bureau, får du en lækker partner, der efterkommer behovene i din situation. Afhængigt af hvilke nogle former for billeder, du savner, fotograferer vi hver gang i de locations, som vil resultere i det bedste billede. Af denne grund løser vores billedjournalister både billedordrer i vores eget atelier og på de forskellige locations i hele det danske land eller sågar i resten af verden. Billedstilen er mest presseagtig hos de fleste af vores pressefotografer. Dertil kan vi give jer informationsbilleder og fotografier inden for marketing og kommunikation. Vores typiske opgaver kan spænde over fotografier til aviser og pjecer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>