Når dit selskab ej finder et par navneskilte, kan du sagtens vinke farvel til overskud

Til sidst skete det omsider! Mit firma modtog i formiddags de moderne fantastiske navneskilte - http://www.upsign.dk/ – , firmaet fik valgt. 2 slags navneskilte modtog jeg selv: det ene bestående af stål, som skal placeres bag min computer, & det andet bestående af pap, der skal sidde på min t-shirt. Navneskiltene er fantastisk æstetiske, så det udstråler uden tvivl professionalitet. Jeg mener faktisk, at selskabet hermed har fundet opskriften på succes.

Købet af navneskilte har en vild betydning i virksomheden. Når man får et professionelt navneskilt placeret på bordet, sendes effektiviteten fuldstændig i top, kan jeg også føle på medarbejderne, & alt tages en tand mere professionelt. Udover navneskilte til personalet, bestilte firmaet også madskilte til virksomhedens frokostbuffet, således at folk endelig er klar over, hvad maden består af.

Navneskilte kan jo bestilles i både plast & aluminium, samt de produceres tilsat magneter eller sikkerhedsnål til skjorten og en pæn holder, så skiltene har mulighed for at stå på et bord. At her bliver ganske små valg ved navneskilte bestående af rustfrit stål, grundet, at de får færre muligheder end pap & lamineret plast, tænker flertallet. Nyskabende måder med hensyn til gravering er lykkeligvis udviklet, der gør, at det gøres lige så fleksibelt som at tegne på pap.

Vist er omkostningerne mere overkommelige ved brug af navneskilte fremstillet af plast samt plastovertrukket pap, men din facade udadtil er et toneangivende element hos fremtidige kunder, og dette område bør du sjældent spare på.