Nu tilbygges mit hjem endelig igen en altan

Løbende mens jeg boede hos mine forældre, eksisterede der alle dage en eller flere altaner i forbindelse med hjemmet. Jeg har en lang række flotte faktorer at liste i relation til store altaner, for de giver grobund for utallige aktiver. Altandøren udad mod den fine altan skaber den effekt først og fremmest, at der kommer et lysere miljø i stuen. Lejligheder kan da ellers faktisk godt have en hældning til at fremstå alt for skyggefulde. Dernæst – i løbet af den lunefulde vintertid er det praktisk at kunne gå uden for på den nye altan for her at kunne tage et reality-tjek på, hvor meget tøj, man behøver at bære. Dette plus vil man naturligvis kunne have gavn af på alle årstider. Mest udtalt er altaner selvsagt en kæmpe fordel på sommerdage, da man her kan boltre sig med lækre sommerfester, og som barn var der også indkøbt en altanvenlig sandkasse ude på vores altan. Min mor og til dels min far virkede typisk en tone brunere end andre folk, og jeg synes, det er helt begribeligt, at voksne og børn med tilgang til solbeskinnede altaner udsættes for noget mere solstrålemængde sat over for personer, der ej har en altan. Folk der har hus og have, vil være klart mest brune.

Sikkert fordi jeg selv har været forkælet med altaner, har det virkelig været strengt at leve helt uden altaner sammen med lejlighederne her de første år, mens jeg var flyttet i egen lejlighed. Oprigtig talt var jeg herfor meget glad, dengang jeg åbnede det officielle brev fra ejerforeningen først på ugen. I brevet oplyste de, at der skal skabes en praktisk altan til hver eneste lejlighed i beboelsen. Jeg har manglet en god altan rigtig længe, hvorfor det er fantastisk at få bygget en stor altan. Den kommende altan skal placeres i forlængelse af min stue, og det er jo ideelt. Det forøger dermed stuen med ekstra plads, og det er der stort behov for. Jeg kommer til at kunne skridte ud i den udendørs frihed på en skøn altan ret uden for fra stuen. Idet jeg har min lejlighed allerøverst bliver det virkelig en mærkbar opblomstring. Det er således herfor jeg ikke kan glæde mig for meget eller egentligt skamrose plusserne ved altaner i lejligheder uden at det bliver for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>