Oplev en alsidig sportsefterskole med mulighed for både musik og design

Vores sportsefterskole i Midtjylland har helt sikkert noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende efterskole, der byder på mange forskelligartede studielinjer, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en idrætsefterskole, og der fokuseres af denne grund selvfølgelig på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem sportsgrene som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Efterskolen byder dog også på andet end idræt og sport. Inspireret af sine naturskønne omgivelser lægger idrætsefterskolen nemlig også op til, at du som elev kan blive udfordret af interessante og udfordrende linjefag – blandt andet outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, kan du i stedet vælge at fokusere på eksempelvis design eller musik I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et sjovt og spændende år, ligegyldigt hvad du vælger at fokusere på.

Sideløbende med efterskolens daglige undervisning, kan du være sikker på også at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det kan både ske i form af de mange forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen arrangerer.Det sker både i forbindelse med de studieture og rejser, som arrangeres af skolen men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to studieture til udlandet. Én studietur har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne, der har linjefaget outdoor, lejlighed til at overnatte udendørs i vildmarken. Studietur nummer to går nemlig et helt andet sted hen – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne af rejserne er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der skal stå for at planlægge. På deres linje er fokus nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selv hvis du ikke er sportsinteresseret, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde flere fag, der fanger din interesse!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>