Optimer din virksomheds regnskabsføring med C5 som regnskabsprogram

Ønsker du det mest effektive bogholderi- og regnskabsprogram til dit firma? Vælger du C5 grundpakken vil du få et ideelt økonomi- og regnskabsprogram til din virksomhed, der har funktionaliteten til at gro i takt med, at dit firmas behov bliver større, da programmen kan opgraderes med enkelte moduler som ganske enkelt kan skræddersys enhver udfordring i dit firma. Af den grund sikrer du dig med C5 en grundpakke, der indbefatter alt, hvad du har brug for i hverdagen i begyndelsen og der tilmed er som skabt til at kunne indfri firmaets senere krav.

Med C5 grundpakken som regnskabsprogram får du bl.a. et medarbejderkartotek og et virksomhedskartotek med rigeligt kapacitet til ca. 100 klienter såvel som 325 artikler. Dermed får du et regnskabsprogram til din virksomhed, hvor det er muligt for jer at udskrive udspecificerede adhoc-fakturaer, etablere såvel som vedligeholde aktioner og funktioner og ikke mindst importere eller eksportere alle slags data. En af de vigtigste fordele ved C5 Light er den intuitive brugerflade, som indebærer at det er så let som at klø sig i nakken at håndtere al opgaveløsning i relation til bogholderiet i dit firma.

Den markante fleksibilitet ved C5 Light har medvirket til, at økonomistyringssoftwaren har en placering som danske firmaers hyppigst anvendte regnskabsprogram. Det skyldes særligt, at det er muligt for dig og dit firma at udvide C5 med supplerende moduler til for eksempel lønhåndtering, ebusiness, lagerstyring og meget mere samtidig med at arbejdsgangene i firmaet bliver mere komplekse. Starter du op med Microsoft Dynamics C5 har du dermed mulighed for at sikre dig alt fra et brugbart regnskabsprogram uden unødvendige funktionaliteter til et komplekst økonomistyringsprogram, som dækker alle behov.

Ønsker du at afdække, hvorledes du vil kunne få mest ud af at anskaffe Microsoft Dynamics C5, når du leder efter det rette økonomistyrings- og regnskabsprogram? Så tag kontakt til erfaren konsulent, som ligger inde med den fornødne ekspertise til at tilpasse C5 til dit firmas behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>