Pimp kontorlandskabet op med en ny vandkøler i flot design

Ønsker du at højne muligheden for, at medarbejderne i virksomheden er produktive såvel som veloplagte til de går hjem efter arbejde, er nogle kvalitets vandkølere en investering med mange plusser. Hvis medarbejderne hurtigt har adgang til at drikke frisk såvel som lækker drikkevand hele tiden, er der større chance for, at de har meget lettere ved at holde arbejdstempoet oppe. Får du ydermere fat i en automat til varme drikke fra Wittenborg, har de ansatte i dit firma tillige ikke langt til friskbryggede kaffedrikke eller andre varme drikke.

Er du i tvivl om, hvad for en Wittenborg automat du skal investere i til din virksomhed? Allerede inden du udser dig en ny Wittenborg kaffeautomat, blandt de talrige modeller på markedet, kan du med fordel se nærmere på, omtrent hvor mange af dine medarbejdere som dagligt vil slukke tørsten ved den nye vandkøler. Og så bør du i de fleste tilfælde tjekke, hvor jeres Wittenborg kaffeautomat skal stå i firmaet.

Ønsker du eksempelvis at købe en vandkøler til dit firma, kan du beskytte medarbejderne mod farlige bakterier og endda få glæde af en løsning der harmonerer perfekt med samtlige af dine forestillinger ved at se nærmere på en ‘Bag in a box’ vandkøler. Disse er i et smukt design, og du kan købe dem i alle størrelser samt med adskillige muligheder for montering. Når det kommer til udseendet såvel som funktion, er der tillige talrige muligheder, hvis du i stedet vil købe en automat fra Wittenborg til te, varm kakao og kaffe.

Lige meget om du er på jagt efter nogle vandkølere, en automat fra Wittenborg til varme drikkekaffeautomat eller måske både det ene og det andet, har du ved de fleste forhandlere mulighed for at vælge mellem at købe den fra ny eller brugt eller måske lease den. Dertil findes der de fleste steder fordelagtige finansieringsmuligheder. Det eneste du skal gøre er af den årsag at købe den vandkøler eller kaffeautomat fra Wittenborg, som harmonerer med jeres behov – og så er du sikret, at alle er produktive fra deres computer tændes til den slukkes igen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>