Rekruttering Horsens – har du overvejet at vælge et professionelt vikarbureau?

Rekruttering Horsens

”Vi har samarbejdet med et professionelt bureau, og det har sikret mit firma kvalificerede kandidater at vælge mellem, den bedste forretningsudvikling, sparring og rådgivning og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, bestyrelsesformand i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Herning

”Vi har adskillige gange søgt rådgivning hos et professionelt bureau til rekruttering Herning hos Pape Industriudvikling A/S. Vi får en effektiv og grundig hjælp, der er hurtig og finder firmaet den den mest kvalificerede medarbejder. Vi bidrager med et oplæg, og så finder de de dygtigste kandidater, som vi så sammen møder og vurderer. Vi behøver ikke at skulle gnave os igennem over 200 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at beskrive og finde os den rette kandidat. Firmaet styrer ganske enkelt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Jesper Klingt. Rekruttering Herning fandt han ganske simpelt ved at søge på ”rekruttering Herning”

Rekruttering Holstebro

”K&A&P Arkitekter er en tegnestue i vkst, og de seneste par år er vi vokset fra 5 til over 25 ansatte. Vi har derfor haft brug for kompetente medarbejdere, så vi kunne følge med alle vores byggerier. Jeg kan helt bestemt anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig med rette. Vikarbureauet kan desuden hjælpe, hvis du søger vikarer ved travlhed, ferie eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og søger mere på cv’et? Så kan du da overveje at finde jobbet ved at tilmelde dig et vikarbureau. Her kan du muligvis finde småjobs og prøve dig selv i forskellige ikke så lange ansættelser – eller finde det faste trygge job.