Rekruttering Kolding – Få hjælp til at finde de de mest kompetente kandidater

Rekruttering Aalborg {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81}

”Vores samarbejde med et professionelt bureau har sikret vores firma den bedste forretningsudvikling, sparring og rådgivning, dygtige kandidater at vælge mellem og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, udviklingschef i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Aalborg”.

Rekruttering Kolding {www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81}

”Hos Holm Industriudvikling A/S har vi flere gange benyttet et professionelt vikarbureau til rekruttering Kolding. Vi får en seriøs og effektiv hjælp, der sparer tid og finder os den den mest kvalificerede medarbejder. Vi kommer i første omgang med et oplæg, og så finder bureauet et udvalg af kandidater, som vi så fælles hilser på og vurderer. Dermed undgår vi at skulle skimme ignenem over 400 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at beskrive og udvælge os den rette kandidat. Vikarbureauet styrer simpelthen det praktiske”, fortæller administrerende direktør Hans Peter Klingt. Rekruttering Kolding fandt han ganske simpelt ved at google ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Viborg {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81}

”K&A&P Arkitekter er en virksomhed i rivende udvikling, og de sidste 3 år er vi vokset fra 8 til over 20 kolleger. Vi har derfor haft behov for de mest kompetente medarbejdere, så vi kunne følge med rækken af konkurrencer. Jeg kan absolut anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig i den forbindelse. De professionel kan endvidere være behjælpelige, hvis du mangler vikarer ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og trænger til kompetencer på cv-et? Så skal du overveje at få et godt job ved at melde dig til et rekrutteringsbureau. Hos sådan et sted kan du muligvis finde kortvarige jobs og teste dig selv i diverse kortvarige ansættelser – eller finde det faste trygge job.