Rørbukning samt reparation af bukkematricer og profilvalsning

Valsning og bukning af rør vinder i disse år frem som et populært alternativ indenfor rørbearbejdning - http://www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm, til svejsede rørløsninger. Med bukning af rør kan man dog ikke kun gøre omkostningerne til køb af rørløsninger væsentligt mindre. Når I starter med at bruge rørbukninger i jeres produktionsvirksomhed, kan det som udgangspunkt være en måde at sikre jer en rørløsning, som er designet til jer og har en flottere finish. Dertil er bukkede rør lettere at vedligeholde og har en lavere vægt.

Ifald I vælger at bruge os som leverandør af bukning af udstødningsrør og andre rørtyper, er I garanterede, at de bukkede kedelrør bliver tilvirket ud fra alle behov i jeres virksomhed. Vores firma råder nemlig ikke blot over nogle af landets dygtigste eksperter når det kommer til bukning rør. I vores eget produktionsværksted, laver vores specialister tillige majoriteten af det professionelle bukkeværktøj - http://www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm, såvel som de bukkematricer, vi benytter. Dermed kan vi imødekomme ethvert behov i en virksomhed.

Inden vores rørbukningseksperter igangsætter den egentlige bukning af rør, laver vi et individuelt tilrettet fixtur ud fra en original protype. Denne prototype laves i øvrigt ud fra en tegning, som vi får fra jeres virksomhed og selv fremstiller i svejsebøjninger. Bagefter laves den pågældende rørbukning og efterfølgende rørbukninger efter dette fixtur. På den måde kan vores specialister producere bukkede rør, som svarer til jeres virksomheds behov og ønsker.

Udover bukning rør samt produktion af bukkematricer og andet bukkeværktøj, kan vi også udføre valsning af rør til ethvert formål såvel som alle former for profilvalsning - http://www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm, . Uanset jeres behov udfører vi opgaven til fordelagtige priser på ordrer på kun 5-6 styks. Også udfører vi en efterbehandling, der indfrier jeres ønsker, og vi udfører rørbukning af radier i alle størrelser. Vores firmas mangesidige ekspertise samt knowhow medvirker til, at vores specialister konstant laver opgaver for adskillige kunder i et væld af arbejdsområder.