Så blev jeg tilmeldt et vikarbureau Allerød, hvor jeg har min hverdag.

Undertegnede har været ledig i over 1 år, så jeg bliver nødt til at gøre noget andet. Så derfor har jeg kontaktet vikarbureau Allerød - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81 – . Jeg har studeret statskundskab, men konkurrencen er hård, og jeg er ikke så erfaren. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg kan opnå mere arbejde på cv’et og som supplement opnår noget at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig fedt nok ikke at skulle ud af døren på morgener med sne, men jeg savner sgu at skulle op og udføre mit arbejde.

Nu har jeg meldt mig, og nu begynder alle spørgsmålene at dukke op: Hvor lang tid går der, op til at de ringer? Mon det er nok at være tilmeldt ét vikarbureau? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad kommer jeg til at tjene i timen? Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Min kære veninde er registreret hos Vikarbureau Herlev - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81 – , og har også været hos Vikarbureau Esbjerg - http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81 – , dengang hun boede derovre. Hun har har fortalt mig, at hun mest kom ud på steder, når de ansatte skulle på barsel, på ferie eller var syge. Jeg synes, det kunne være fedt med et barselsvikariat, hvor jeg jo kan være på samme arbejdsplads i længere tid.

Får jeg snarere en masse små jobs af fx få dages varighed er jeg lidt spændt på, hvordan jeg håndterer at være ukendt og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Du når vel knapt nok at kende navnene på de ansatte, før man skal slutte igen. Til gengæld ser jeg rigtig mange forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig et sted, så jeg bliver inviteret til at blive.