Så blev jeg tilmeldt et vikarbureau Herning, hvor jeg bor.

Nu har jeg altså været ledig i godt halvandet år, så jeg må springe ud i noget nyt. Derfor har jeg kontaktet vikarbureau Herning » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81,. Jeg er uddannet inden for statskundskab, men der er stærk konkurrence, og jeg har ikke meget på CV’et. Så måske er jobs via et vikarbureau vejen til, at jeg få mere arbejde på cv’et og oven i hatten opnår nogle opgaver at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig lækkert ikke at skulle op fra dynen på morgener med sne, men jeg savner faktisk at komme op og arbejde.

Nu har jeg registreret mig, og nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvor mon jeg kommer hen? Mon det er nok at være tilmeldt ét vikarbureau? Hvor lang tid går der, inden at de ringer? Hvad er lønnen? Og vil jeg holde af at være vikar?

Min kære veninde er hos Vikarbureau Holstebro (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81), og har tidligere været tilknyttet Vikarbureau Horsens » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81,. Hun har har fortalt mig, at hun især kom ud på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Jeg synes, det kunne være rart med et barselsvikariat, hvor man jo kan være knyttet til samme arbejdsplads længere tid.

Hvis jeg snarere får en række enkelte ansættelser af for eksempel nogle dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg klarer sådan at være fremmed og komme ind uden at kende virksomheden. Du når vel ikke engang at lære navnene på de nye kolleger, før du stopper igen. Til gengæld vil jeg se mange forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg ikke behøver at holde op.