Selv har jeg et godt øje til flere danske stokerfyr

For 3 måneder siden sprang min kæreste og jeg ud i det i fællesskab, og købte bolig os to i fællesskab, hvorfor det er ved at være tid til at udvælge den mest optimale varmeforsyning. Jeg er med sikkerhed sikker på, at det ikke skal være fjernvarme, pga. den varme er ekstremt gældssættende! Fyr på olie forurener for meget, mens en brændeovn smudser, så jeg mener, at et stokerfyr i god kvalitet gør sig som en ideel løsningsmulighed. Bestemte stokerfyr evner i tillæg til træflis derudover brænde korn, plus at visse evner at fortære samtligt.

Pt har jeg øje på et et godt stokerfyr fra en virksomhed, hvilken der påstår, at de selvstændigt fremstiller modellerne i gennemført kvalitet. Firmaet finpudser, udvikler + forbedrer faktisk regelmæssigt alle deres stokerfyr. Jeg kan godt lide at tænke på at få sig et fyr, som er er lavet inden for Danmarks grænser. Samtidig er denne model af stokerfyr i stand til at brænde kritisk emner, mens fyret heller ikke kræver den store vedligeholdelse. Det danske firma påstår, at folk ved at vælge det her stokerfyr model er i stand til at klare piller, samt kort og granulater og andet. Firmaet producerer dogimidlertid dertil en væsentlig billigere slags, som udelukkende evner at udnytte diverse kornsorter og træpiller/ alm. træ.

Konklusionen er, at spørgsmålet kan formuleres som; hvaffor et af de 2 former for mit valg skal falde på. Nøjagtig hvad opnår jeg ved derudover at kunne bruge granulater? Såfremt folk har viden herom, bliver jeg meget tilfreds, såfremt nogen giver mig besked. Og gerne inden, at efteråret står for døren, så vi slipper for at blive forkølede i huset, pga. jeg og hun stadig ikke har taget beslutningen om det rigtige stokerfyr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>