Sikr en effektiv behandling mod sclerose

Som de fleste har du sikkert utallige store og små spørgsmål, der hober sig op, såfremt din læge har givet dig beskeden om, at du lider af multipel sclerose. Dit immunsystem kan nemlig ikke skelne fremmedlegemer fra kroppens egne celler, såfremt du lider af dissemineret eller multipel sclerose og en anden autoimmun sygdom. Derfor angriber det dine raske celler, hvilket forårsager en såkaldt demyelinisering, hvor nervecellernes beskyttende lag nedbrydes.

Som sclerose patient er det essentielt, at du så hurtigt som muligt bliver sat i gang med en effektiv behandling, som der harmonerer med netop den sclerose form, du har, foruden det omfang, som sygdommen er nået. Dette vil nemlig sikre udadlelige præmisser for, at du som patient er i stand til at leve flere år med en reel livskvalitet. Et af de populæreste behandlingsprogrammer tidligt i sygdomsforløbet er den anerkendte interferon behandling.

Din fordel ved at blive sat i gang med fx Rebif behandling eller en anden behandling med interferon hurtigst muligt efter at din disseminerede sclerose er blevet opdaget er, at interferon virker sygdomsdæmpende. En sclerose behandling med interferon giver dig dermed mulighed for at reducere graden af attakker og ikke mindst forlænge tidsrummet, som går mellem udbrudene. Du sikrer af den grund din krop og dit immunsystem chancen for at reducere effekten af den alvorlige demyelinisering samtidig med, at du får den nødvendige tid til at komme dig.

For det første bør du få viden om sygdommen ved din speciallæge, hvis du har spørgsmål til, hvorledes en sclerose behandling med Rebif giver dig mulighed for at bremse udviklingen af multipel sclerose. Online finder du også rigtigt meget god information om, hvordan du sikrer mest ud af livet til trods for at du har en autoimmun sygdom, der ikke kan helbredes, samt hvorfor interferon behandling er en så gavnlig sclerose behandling mod den demyelinisering, som sker ved dissemineret sclerose.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>