Situationen, som viser sig, hvis dødsboer ryddes

Det er en alvorlig periode, idet en i familien går bort, hvorfor det er betydningsfuldt, at man vælger folk, der yder servicen rydning af dødsbo, der rummer medfølelse og respekt for den afdøde. Forleden tog min mormor billetten, og derfor har vores familie faktisk lige benyttet fagfolk som kan hjælpe, når dødsboer ryddes. Idet vi sporede en professionel, var det basale at ende på en gensidig aftale og få det væsentlige skriblet ned på en kontrakt. Grunden til, at familien og jeg manglede en erhvervsrelateret til at klare hele dødsboet i familien, var, at min bedstemor allerede havde givet resten af familien de betydelige arvestykker, som alle i familien havde præferencer for, og derfor kan resten godt købes. I aftalen havde vores kontaktperson en opstilling af, hvilket han havde kig på at forhandle kontant, og der forefandtes op til flere gode dele. Dernæst gav han et konkret tilbud på, såfremt alle ting ved dødsboer ryddes. Af denne grund tog vi beslutningen om at få varetaget den påkrævede tjeneste med rydning af dødsbo. I vore tilbud indgik sortering af dødsboet, og marskandiseren tilmed kunne handle de pæne møbler.

At tømme et dødsbo er et spørgsmål om tosidig tillid og respekt for den afsjælede. Dette følte jeg, at den fagmand vi benyttede, rådede over. Såfremt dødsboer ryddes, vil jeg derfor gøre alle folk bevidste om at bide mærke i de heromtalte sagsforhold. Det kan ske, at I er kommet til at være kyndigere i forhold til forholdene, som bryder frem, så snart dødsboer ryddes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>