Tag Interferon Beta og modtag en gavnlig sklerose behandling

I nogen tid har jeg haft en mærkværdig snurrende fornemmelse overalt og ikke mindst haft problemer med, at jeg var yderst træt og uoplagt. Ikke desto mindre var jeg overhovedet ikke indstillet på det chok det var, da speciallægen præsenterede mig for den frygtede besked. I kølvandet på flere undersøgelser stod diagnosen nemlig klar: jeg er bukket under for en af de mest frygtede autoimmune sygdomme (http://www.sclerosebehandling.nu/information/autoimmun-sygdomme.php): multipel sklerose. Den dag ramte ulykken vores altid harmoniske dagligdag.

Det som jeg har kæmpet for at skabe overblik over i tiden efter at diagnosen blev stillet er, hvorledes det vil komme til at påvirke min fremtid såvel som for min mand og vores to små børn, at jeg nu har en multipel sklerose diagnose. Er det stadig muligt for os at være sammen på ferie, og hvor længe endnu vil jeg kunne drøne rundt med pigerne? Vi er nu begyndt at tjekke behandlingsmulighederne, eftersom jeg på ingen måde er klar til at tage afsked med de ting.

Det, som vi har læst os frem til, er at Interferon Beta (http://www.sclerosebehandling.nu/information/interferon-beta.php) medikamentet fra Merck Serono (http://www.sclerosebehandling.nu/information/merck-serono.php) er en af de suverænt populæreste behandlingsmuligheder hvis man ønsker at yde en tidlig indsats mod autoimmune sygdomme som sklerose. Det er den fordi, at denne sætter hastigheden ned på den ødelæggende demyelinisering, som medføres af multipel sklerose. Interferon Beta gør det nemlig i de fleste tilfælde muligt at øge den tid, der går mellem attakker og reducere deres omfang.

Før jeg går i gang med Merck Seronos medicin, vil jeg alligevel gerne vide, hvorvidt der er nogen herinde, som vil dele nogle erfaringer om effekten af Interferon Beta mod dissemineret sklerose?