Tilbyd din tunge en pause med en frankeringsmaskine

Med en frankeringsmaskine kan man godt spare mange ressourcer, hvis din virksomhed sender vildt meget post om dagen. Ikke blot bliver frimærker problematiske at anskaffe sig, men de kan oven i købet være ganske dyre, samt bagefter bliver man nødt til at sidde og slikke på dem. Tænk dig, at du enkelt placerer din post i en stak, og et halvt minut senere er de frankeret rigtigt i forhold til deres vægt, plus har desuden firmaets logo. Så meget som titusind kuverter pr. time vil frankeres i en eventyrlig fart, bestemt af, hvilken frankeringsmaskine, du finder!

Dersom man modtager en maskinfrankeret konvolut, i forhold til et hurtigt påsat frimærke, er nogen let samstemmige om, at det virker mere professionelt samt synes seriøst. Firmaets logo på konvolutten forøger kun troværdigheden.

En frankeringsmaskine laves indeholdende berøringsskærm, sådan, at alle let samt hurtigt har mulighed for at vælge den ønskede tekst, og derudover bevirker et vejeapparat indeni ens frankeringsmaskine, at man undgår fejlfrankering. Da det er ret let at få opsat en frankeringsmaskine, har din virksomhed mulighed for hurtigt at begynde på at sende breve. At din frankeringsmaskine er produceret med hensyn til regeringens miljømærkninger samt kun med hjælp af miljøvenlig energi, kan derudover føles godt at vide, når man vil tage hensyn til miljøet.

Så kom hellere hurtigt i gang med at spare ressourcer!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>