Tøserne skal have sminke samt kostumer

I næste uge skal de to yndige døtre til udklædningsfest i børnehaven, og de ville gerne have, at jeg laver kostumer til dem & anskaffe sminke. Jeg er meget stresset for tiden, men hvilken en mor kan sige nej til at lave sine plagende døtres kostumer? Derfor tog jeg i indkøbscenteret forleden dag, først i en kostumeshop, for jeg blev nødt til at købe udstyr, og bagefter i stof- & materialeforretningen. I kostumeshoppen havde de en masse brugbart tilbehør som for eksempel sminke. Så jeg kunne få inspiration startede jeg med at kigge på kostumer. Alverdens kostumer havde de, og mange skønne iblandt var der. Jeg spekulerede reelt på, om jeg skulle købe nogle, men jeg har jo forsikret mine små døtre om, at jeg selv vil lave kostumerne. Efterfølgende gik jeg hen for at se på sminke, og også her var der yderst mange produkter. Nu købte jeg teatersminke for omkring 200 kroner, til gengæld ved jeg, at tøserne bliver ret begejstrede for det.

Da jeg havde været inde i butikken med stof og købt noget brugbart, kørte jeg hjem og begyndte på at sy mine to tøsers kostumer. De blev fornøjede, da de regnede ud, at de skulle klædes ud som prinsesser. Jeg kan ikke vente med at få pigerne at se i deres kostumer, idet de er færdige. Jeg har desuden lovet pigerne at være i børnehaven, når de skal have kostumerne på. Tillige kan jeg samtidig lige ”prale” af, at det er mig, der har udarbejdet kostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>