Vælg en efterskole hvor du kan få faget friluftsliv

For et år siden gik jeg på efterskole i Sønderjylland, og det var en idrætsefterskole. Selvfølgelig har en sportsefterskole alle de obligatoriske, faglige fag, men den havde desuden en masse fag, som du selv kunne tilvælge. Da det er en idrætsefterskole, dyrkede man motion næsten alle dage. Til sidst kunne jeg simpelthen ikke dyrke nok motion, og det var derfor rigtig godt, at det samtidig var en efterskole med fitness. En sports- og idrætsefterskole vil være god til dig, hvis du savner mere energi og kunne tænke dig at blive mere sund, frisk og rask og samtidig glad. Næsten alle sportsgrene elsker jeg, og da min skole havde en del sportsgrene som fx volleyball samt svømning og så videre, havde jeg lov til at lave alt det sport, som jeg ville. Det var desuden en efterskole, som havde dans, og jeg endte oprigtigt talt med at blive ganske henrykt over dans. En sportsefterskole vil være rigtig til dig, hvis du godt kunne tænke dig at dyrke nogle forskellige genrer inden for sport, og såfremt du er begejstret for sport samt at have det morsomt sammen med vennerne og veninderne.

Ovre på min efterskole blev jeg oplært i at spille adskillige instrumenter som f.eks. klaver, da det desuden var en efterskole med musik, hvilket var meget interessant. Ligeledes blev jeg oplært i at designe samt sy tøj, da det nemlig også var en efterskole, der havde design. Efterskoler med disse fag er passende til dig, hvis du er meget glad for at bruge din tid på adskillige aktiviteter, eventuelt en aktivitet som du ikke har prøvet før, samt såfremt du har lyst til at hygge dig i selskab med dine venner og veninder. Jeg kunne godt lige tænke mig at fortælle om det, som jeg var gladest for ved skolen. Det var en efterskole, der havde faget friluftsliv. Vi lavede dermed adskillige forskellige aktiviteter udenfor, som var udfordrende, men virkelig sejt. Eksempelvis lærte jeg at klatre i bjerge, sejle i kajak + leve i det fri. En efterskole som denne vil være rigtig for dig, såfremt du er virkelig glad for at give dig selv en udfordring. Friluftslivsoplevelserne gjorde vores sammenhold på skolen meget bedre.

Har du overvejet at starte på en efterskole? En efterskole har en hel masse at byde på. Året på efterskolen var det dejligste år nogensinde! Min mening er, at du skal overveje at lede efter en efterskole, hvis en del af det, du har læst i denne blog, har lydt fedt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>